Nova via ferrada

Per als amants de la naturalesa i escalada tenim bones notícies!!

Recentment ha sigut inaugurada la Via Ferrada dels Sants de la Pedra situada a la Vall d’Uixó, una instal·lació situada en la zona coneguda com Cingles de Tido, compta amb un recorregut de 118 metres de recorregut i ofereix unes vistes espectaculars de tot l’entorn.

Sants de la Pedra
Via ferrata en els Cinglos de Tido en el cim de Penyalba
Vista aèria via ferrada

Està equipat amb diferents jocs aeris, entre els quals tenim el pont de cable, pas en pèndol o pas de l’ocellet entre altres. Tot un desafiament per als més valents!

Especificacions

Les persones federades en escalada que disposen d’experiència i de material de seguretat obligatori poden realitzar lliurement. No obstant això, per al públic general que puga estar interessat s’oferirà una activitat guiada per un monitor a través d’empreses de turisme actiu com Viunatura, entre altres.

Ubicació

L’accés a la via es pot realitzar en vehicle, per la pista coneguda com a Camí de Penyalba, a la qual s’accedeix des de la C/ 12 del Barri Carbonaire, en el nucli urbà. Encara que hi ha un xicotet aparcament, recomanem accedir amb el mínim nombre de vehicles possible, atés que en la pista existeixen trams més complicats on no és possible l’encreuament de dos vehicles.