I Festival Internacional de Màgia a la Vall d’Uixó

"La Vall és màgia" un espectacle que et sorprendrà

Del 28 al 30 d’abril, la màgica ciutat de La Vall d’Uixó es va transformar en l’epicentre de la sorpresa i la il·lusió amb la celebració del Primer Festival Internacional de Màgia.

Aquest esdeveniment màgic sense precedents va resultar ser un èxit rotund, captivant a persones de totes les edats, omplint l’aire amb riures, aplaudiments i una energia màgica indescriptible que va enlluernar al públic degut a les increïbles habilitats i trucs sorprenents que van presenciar.

Descobrint als Mags Nacionals i Internacionals

Durant tres dies inoblidables, la Vall d’Uixó va atraure a aficionats, curiosos i experts de tot arreu per a gaudir d’aquest festival que va reunir 12 de renom mags nacionals i internacionals reconeguts i multipremiats.

Entre els participants, estaven:  

  • Patxi, dues vegades campió del món de màgia de carrer.
  • Civi Civiac, també campió mundial en aquesta modalitat.
  • Brando i Silvana oferint el seu xou en diferents països.
  • Giselle, guanyadora del premi mundial llatinoamericà de màgia.
  • Jean Philippe, bicampió del campionat nacional de màgia de França.
  • Cliff the Magician, un mag professional amb un espectacle realitzat totalment en anglés.
  • Martilda, que des de Valladolid s’ha format a l’Escola de Màgia d’El Escorial.
  • Lola Mento, actriu, maga i pallassa polipatética.
  • Kayto, multipremiado en màgia i clown.

Amb els seus trucs i espectacles van crear un ambient festiu que es palpava en cada racó de la ciutat, omplint els carrers de color i alegria. Des d’il·lusionisme fins a escapisme, passant per màgia de prop i grans il·lusions, cada espectacle era una experiència única i emocionant que deixava bocabadats als transeünts.

Orbit: la jove promesa Vallera

A més de les actuacions que van prendre els carrers com a escenari, el festival també va incloure una espectacular gala final a l’auditori Leopoldo Peñarroja amb l’esperada actuació de l’il·lusionista valler Orbit, creador i director del festival La Vall és Màgia, demostrant sobre sobre els escenaris la seua gran experiència, generant riures i sorpreses en una posada d’escena impactant amb el seu espectacle “Acero”.

Una oferta artística i cultural

El primer Festival de Màgia de la Vall d’Uixó va demostrar que la màgia té el poder d’unir a les persones i transportar-les a un món ple de fantasia i sorpresa. Va ser una oportunitat perquè tots els amants de la màgia pogueren compartir la seua passió i descobrir noves maneres de meravellar-se, al seu torn.

Amb l’èxit d’aquesta primera edició, estem segurs que aquest esdeveniment es convertirà en un esdeveniment anual esperat per tots, ja que no sols permet diversificar les ofertes artístiques i culturals, sinó que també aposta pels artistes locals.

No et perdes la pròxima edició i uneix-te a nosaltres en aquesta aventura plena d’il·lusió i sorpreses!