PARATGE DE SANT JOSEP

Un espai d'oci per a tota la família

Coves de Sant Josep
Paraje de Sant Josep

Què t’oferim?

El Paratge de Sant Josep és un espai natural a les portes del Parc Natural Serra de Espadà que compta amb nombrosos serveis:

Zones verdes. El paratge es troba envoltat de zones arbrades on disfrutar a de l’aire lliure.

Rutes de senderisme, birdwatching… Envoltat de muntanyes, des del paratge s’inicie una gran quantitat de senders per a disfrutar de la natura.

Zona de jocs infantils. Una zona habilitada per a que els més petits també gaudisquen del paratge. A més, l’àrea compta amb nombroses fonts i banys públics.

Zona de merenders per a picnic. Zona d’ombra amb frondosos arbres en la que hi ha a disposició del públic taules de fusta per poder gaudir del menjar a l’aire lliure.

Zona cafeteria / restauració. El paratge compta amb diversos restaurants i cafeteries on resalten els sabors més mediterranis. En ells podràs gaudir de les diferents propostes gastronómiques en un marc únic.

Tourist info. Oficina d’Informació Turística integrada a la Xarxa de Turisme Comunitat Valenciana. Està ubicada a l’aparcament del paraje i obri de dilluns a diumenges, festius inclosos.

Parking gratuït. Disposa d’una amplia zona d’aparcament lliure per a cotxes, motos, autobusos i caravanes.

autocaravan

Àrea de caravanes. Als espais senyalitzats, es pot pernoctar amb autocaravana fins a un màxim de 72 h gratuïtament.

743110-200

Punts d’interès. A més de les Coves de Sant Josep, al paratge es troba també l’Ermita barroca de la Sagrada Família junt al Museu d’Art Sacre amb una col·lecció etnològica molt interessant, i el jaciment arqueològic visitable Poblat de Sant de Sant Josep.

Fotografia i tenda de souvenirs. Emporta’t un record de la teua visita a les nostres tendes oficials.

Mercat itinerant de productes artesanals (en temporada alta).