ÀREA DE CARAVANES I D'AUTOCARAVANES

L’àrea de servici de la Vall d’Uixó es situa a l’aparcament del Paratge de Sant Josep, a escassos metres de les Coves de Sant Josep, al costat de la Tourist Info.

Passeig de les Grutes, 6 12600 la Vall d'Uixó

Coordenades: 39.823200, -0.250676

Serveis disponibles

CAMPER FEST 2022 (1 y 2 de octubre)

Per a commemorar el Dia Internacional del Turisme, s’ha organitzat a la Vall d’Uixó un esdeveniment relacionat amb les autocaravanes, un perfil de demanda cada vegada més important en el sector turístic.

El Camper Fest 2022 tindrà lloc el primer cap de setmana d’octubre, durant el dissabte 1 i el diumenge 2, en el Paratge de Sant Josep, dins del qual se situen Coves de Sant Josep i el seu riu subterrani navegable més llarg d’Europa.

Durant aquest esperat esdeveniment camper, es celebraran tallers mediambientals per als més xicotets, hi haurà música en viu i DJs amenitzant la jornada, així com un espai d’exposició dedicat a la camperització de vehicles i diferents barres i food trucks que completaran l’esdeveniment.

No és necessari realitzar cap mena de reserva per a poder assistir, ja que tant els tallers com els concerts seran gratuïts en la zona de l’anomenat Passeig dels Grutes, una zona per als vianants ombrejada enfront de l’aparcament del Paratge de Sant Josep.

Vos esperem!