VISITES PER A GRUPS ESCOLARS

Visita a Coves de Sant Josep i Poblat ibèric

Els grups de primària i secundària poden completar la seua visita en barca a Coves de Sant Josep amb una visita didàctica al jaciment ibèric Poblat de Sant Josep dirigida per un dels nostres guies professionals.

 

Aquest pack està dirigit tant per a col·legis a partir de 2º de Primària com instituts o altres centres educatius. Els grups seran de màxim 15 estudiants, sempre acompanyats per un responsable que accedirà gratuïtament.

 

La duració aproximada és de 1h15’ (uns 45’ de la visita en barca a Coves de Sant Josep i 30’ de la visita al Poblat de Sant Josep). El preu és a partir de 9€/estudiant.

 

Cal concertar prèviament la visita a través del correu info@covesdesantjosep.es o vallduixo@touristinfo.net

Pack escolar

Informació addicional

El Paratge de Sant Josep compta amb aparcament per a autobusos a només 350 metres, banys públics, restauració, zona lúdica infantil i fonts d’aigua potable.

 

Per a més informació, pot enviar un correu a vallduixo@touristinfo.net o telefonar al 964 660 785.

Visita a les fontetes de la Vall d'Uixó

En aquesta activitat especialment dissenyada per a escolars es descobreix la història de les fonts de la ciutat de la mà d’un guia professional. Es tracta d’una opció educativa i divertida per a aprendre la importància de l’aigua i explorar les fonts més emblemàtiques de la Vall d’Uixóla més antiga, la més curiosa, la viatgera, l’oculta…

 

A més a més, les nostres visites guiades estan adaptades a diferents nivells educatius, des de preescolar fins a secundària, per a assegurar-nos que el contingut siga apropiat per a cada grup.

 

La visita té una duració de vora 1h i es recorre a peu 1,5km, encara que es pot adaptar segons les necessitats del grup. El preu és de 5€/alumne.

 

Per a més informació, cal escriure al correu vallduixo@touristinfo.net o telefonar al 964 660 785.

A més, les nostres visites guiades estan adaptades a diferents nivells educatius, des de preescolar fins a secundària, per a assegurar-nos que el contingut siga apropiat per a cada grup.

La visita té una duració aproximada d’una 1h i es recorre a peu 1,5km, encara que es pot adaptar segons les necessitats del grup. El preu és de 5€/alumne.

Per a més informació, és necessari escriure un correu a vallduixo@touristinfo.net o telefonar al 964 660 785.

Mapa del recorrido de la visita guiada de Les Fontetes