CAMÍ DE L'AIGUA

Recorre el casc urbà de la mà d’un guia oficial per a conèixer tots els racons que amaga la ciutat de la Vall d’Uixó. L’antiga sèquia que comença a l’eixida de les Coves de Sant Josep ens marca el camí que anem a seguir.

recorrido
Camí de l'Aigua

Amb una duració aproximada de 2h, la ruta s’inicia al conjunt d’aqüeductes d’Aigualit i continua pels conjunts patrimonials més importants de la ciutat: el barri d’origen musulmà l’Alcúdia, l’Església del Sant Àngel Custodi del segle XVII, la torre musulmana de Benissahat o la casa dels marquesos Palau de Vivel.

El recorregut finalitza amb la pujada al Campanar de l’Església de l’Assumpció que, amb 49 m d’alçària, ofereix una panoràmica privilegiada de l’entorn. El preu de la visita guiada són 5€/pax, amb un mínim garantit de 10 persones. Cal concertar prèviament la visita amb la TOURIST INFO:

A tindre en compte per a grups que viatgen amb el seu propi autobús: és possible arribar fins amb un autobús de fins 13 m a la Plaça Ducs de Sogorb (Duques de Segorbe), al costat dels aqüeductes. Allí existeix una parada d’autobús on pot baixar el grup. Així mateix, després de la pujada al Campanar de l’Església de l’Asunción, a 450 m es troba l’Estació d’Autobusos de la ciutat, on l’autocar pot estacionar i esperar al grup.

camino del agua
Recorregut de la visita guiada Camí de l'Aigua

Galeria d'imatges